de dag dat alles beter is

Na geruchten breuk Nick & Simon: 'Er zijn soloplannen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Nadat er eerder geruchten de ronde doen over een breuk tussen het muzikale duo Nick & Simon, bevestigt het management van het duo nu aan RTL Boulevard dat Nick Schilder (38) en Simon Keizer (38) allebei soloplannen hebben.

"Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon"

Privé brengt woensdag naar buiten dat er een breuk tussen het Volendamse duo aan zit te komen. Hoewel het management eerst ontkent dat er sprake is van een breuk, blijken er nu toch soloplannen te zijn.

"Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon", luidt een statement van het management. "Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland. Festival-optredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda!"
 

Nick & Simon springen in het diepe op de camping
Lees ook

Nick & Simon springen in het diepe op de camping

Nick & Simon zijn momenteel niet bereikbaar voor commentaar, want ze zijn op 'een welverdiende vakantie', laat het management weten. Op 29 augustus zullen de mannen in de talkshow van Eva Jinek meer vertellen over hun toekomstplannen.

Het duo is al sinds 2006 samen en is groot geworden door hits als 'Rosanne', 'De Soldaat' en 'Pak Maar Mijn Hand'. Ook zijn Nick en Simon onderdeel van de allereerste serie The Voice wereldwijd, namelijk The Voice of Holland.

Lees meer over
Nick SchilderSimon Keizer