like a virgin

Preacher uit Virgin River is in het echt getrouwd met déze co-star

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixPreacher uit Virgin River is in het echt getrouwd met déze co-star
RTL

In het vierde seizoen van 'Virgin River' lijkt Preacher, gespeeld door acteur Colin Lawrence, Paige (Lexa Doig) volledig te zijn vergeten. Hij laat zijn oog vallen op aikido-lerares Julia (Lucia Walters). En niet alleen on-screen zijn de twee verliefd op elkaar, ook in het dagelijks leven zijn ze een koppeltje!

Het acteurskoppel is zelfs getrouwd en heeft twee prachtige kinderen samen. Waar Colin al sinds dag één in de Netflix-hit te zien is, maakte Lucia afgelopen seizoen pas haar debuut. Hun prille liefdesgeluk eindigde nogal abrupt, zagen we in het vierde seizoen, maar niet getreurd: eerder werd al bekendgemaakt dat een vijfde seizoen in aantocht is. Er kan dus nog van alles opbloeien tussen de twee.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waarom ontbreekt Todd in het vierde seizoen van Virgin River?
Lees ook

Waarom ontbreekt Todd in het vierde seizoen van Virgin River?

Waar de bewoners van Virgin River de ene na de andere tegenslag te verwerken krijgen, lacht het leven Lucia en Colin toe. De tortelduifjes leerden elkaar kennen in 1997 en twee jaar later besloten ze al te trouwen. Ware liefde!

Virgin River gaat over Melinda Monroe, die solliciteert naar een functie als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter zich te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Lees meer over
NetflixVirgin River