Belangrijke les

Natascha uit B&B Vol Liefde: 'Vertrouwen dat ik de liefde ga vinden'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© VideolandNatascha uit B&B Vol Liefde: 'Vertrouwen dat ik de liefde ga vinden'
RTL

Hoewel het Natascha (39) in 'B&B Vol Liefde' niet lukte om haar prins op het witte paard te ontmoeten, heeft ze er alle vertrouwen in dat ze die toch nog gaat vinden. Natascha neemt naar eigen zeggen ook nog eens een mooie les mee terug naar Nederland.

"Ik heb genoeg zelfvertrouwen om verder te kunnen"

Natascha kwam in Italië in een nogal bijzondere situatie terecht. Hans runt namelijk samen met zijn ex Libera een B&B. Natascha deed haar best om toch haar plekje te vinden, maar moest al snel concluderen dat ze zich niet prettig voelde in de driehoeksverhouding.

Hans uit B&B Vol liefde zet Italiaanse bed and breakfast te koop
Lees ook

Hans uit B&B Vol liefde zet Italiaanse bed and breakfast te koop

Natascha liet met tranen in haar ogen weten dat het hem toch niet ging worden. Volgens haar moet Hans eerst nog het één en ander afsluiten met zijn ex voordat hij verder kan gaan met een nieuwe vrouw. "Als hij al verder in dat proces was geweest, had hij zelf al kunnen bedenken: dit is toch helemaal niet de juiste stap?" snikte ze voor de camera.

Inmiddels blijkt Natascha wat meer vrede te hebben met hoe het is gelopen. "Ik heb de liefde niet gevonden, maar ik heb genoeg zelfvertrouwen om verder te kunnen en ik heb er alle vertrouwen in dat ik de liefde ga vinden."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
B&B Vol liefde