Missing

Stevie vertelt waarom ze niet in laatste aflevering EOTB te zien was

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© MTV/Ex On The BeachStevie vertelt waarom ze niet in laatste aflevering EOTB te zien was
RTL

Trouwe kijkers van de realityshow 'Ex On The Beach' viel tijdens het kijken van de laatste aflevering vooral één ding op: Stevie was in geen velden of wegen te bekennen. Op haar eigen Instagram-account schept ze daar nu duidelijkheid over.

"Veel vragen over waar ik was de laatste aflevering"

In Ex On The Beach is het natuurlijk een komen en gaan van singles: je weet nooit wat de Tablet of Terror nu weer gaat vertellen. Toch was Stevie tot nu toe de dans ontsprongen en dat maakte het dan ook gek dat ze helemaal niet in de laatste aflevering te zien was. Zeker omdat de deelnemers zelf ook helemaal niks over haar afwezigheid zeiden tijdens de aflevering zelf.

Dusty uit EOTB deelt bijzondere betekenis van zijn sleeve
Lees ook

Dusty uit EOTB deelt bijzondere betekenis van zijn sleeve

Maar wat blijkt nu? Vlak voordat het programma tot een einde kwam werd Stevie ziek. 'Hi lieverds, veel vragen over waar ik was de laatste aflevering. Helaas was ik 1,5 dag voor vertrek positief getest op COVID-19.' De realityster mocht dus de laatste dag niet bij de opnames aanwezig zijn en werd apart gehouden van de kandidaten.

© Instagram @stevieburnss

Heb jij je altijd afgevraagd waar je nu precies aan moet voldoen om als ex mee te mogen doen aan Ex On The Beach? Je hoort het in onze RTL Boulevard Reality Podcast:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ex on the Beach