Skete

'Pete Davidson in traumatherapie door aanvaring met Kanye'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Pete Davidson in traumatherapie door aanvaring met Kanye'
RTL

Pete Davidson (28) zou volgens Amerikaanse media traumatherapie volgen vanwege zijn aanvaringen met Kanye West (45). De acteur en Kim Kardashian (41), tevens de ex-vrouw van Kanye, zijn recent uit elkaar gegaan en de rapper heeft zijn ideeën daarover niet onder stoelen of banken gestoken.

Pete en Kim maakten na negen maanden daten bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Dit leek Kanye er maandag toe te zetten om de breuk te 'vieren' met een neppe krantenkop van The New York Times waarin hij de acteur doodverklaarde. De post van Kanye zorgde voor een boze reactie van zijn ex-vrouw, die vorig jaar de scheiding van hem aanvroeg. Tegen de Daily Mail zei een bron dat Kim het gedrag van Kanye niet toe zou laten en woedend was over het bericht.

Kanye West verwijdert 'doodverklaring' Pete Davidson op Instagram
Lees ook

Kanye West verwijdert 'doodverklaring' Pete Davidson op Instagram

Eerder maakte Kanye onder meer ook al een videoclip waarin hij Pete levend leek te begraven. Deze actie zorgde er volgens bronnen dichtbij de acteur voor dat hij hulp is gaan zoeken. De 'aandacht en negativiteit' vanuit Kanye zouden een 'trigger' zijn geweest. Sinds april zou hij in therapie zijn, 'voor een groot deel' door Kanye, aldus de bron.

Lees meer over
Pete DavidsonKim Kardashian