Wedding on the beach

EOTB-stelletje Taier en Lakeisha zinspeelt op huwelijksplannen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVEOTB-stelletje Taier en Lakeisha zinspeelt op huwelijksplannen
RTL

Mensen die de liefde vinden in 'Ex on the Beach: Double Dutch': het is bijna net zo bijzonder als wanneer er een vrouw in de villa verschijnt met wie 'Dekhengst' Harrie het nog niet gedaan heeft. En toch is het dit seizoen gebeurd. Lakeisha en Taier hebben elkaar namelijk helemaal gevonden. In de reünie vertellen ze erover.

"Ik heb zin in alles wat er gaat gebeuren"

"Nou, na Ex on the Beach zijn we elke week samen geweest. Toen zijn er gevoelens tot stand gekomen. Op mijn verjaardag kreeg ik een ring van Taier en vroeg ze of we het officieel wilden maken", legt Lakeisha uit.

Voor Taier is het de eerste keer dat ze een relatie heeft met een vrouw. "Ik heb al eerder met vrouwen gedatet, maar geen relatie gehad. Ik had wel lust, vond het wel leuk met vrouwen, maar zag er geen toekomst in", vertelt ze. Maar toen kwam Lakeisha. "En toen werd het wel heel serieus."

EOTBDD-deelnemers onthullen trots hun relatie: 'Mijn wifey'
Lees ook

EOTBDD-deelnemers onthullen trots hun relatie: 'Mijn wifey'

Dat de gevoelens na Ex on the Beach zijn ontstaan, vind Taier 'heel bijzonder'. "Ik ben wel echt serieus met haar. Ik heb zin in alles wat er gaat gebeuren, zin in de toekomst." Dan doet Lakeisha een sappige onthulling. "We hebben het wel eens over trouwen", zegt ze lachend, waarna alle andere castleden beginnen te klappen.

In de RTL Boulevard Reality Podcast waren Stevie en Luca te gast om te vertellen over hoe alles reilt en zeilt bij Ex on the Beach. Antwoorden op ál je vragen vind je in de podcast hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ex on the Beach