Wat een leuk (her)koppel

Amandine en Jules hinten op verzoening na Love Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTLAmandine en Jules hinten op verzoening na Love Island
RTL

Goed nieuws voor de 'Love Island'-kijkers die hoopten op een verzoening tussen Amandine en Jules. De twee lijken het erg gezellig met elkaar te hebben in een nieuw TikTok-filmpje.

"Dit is wat we willen zien"

Als het aan Amandine lag, bleef zij tot het eind met Jules in Love Island. Daar dacht hij na Casa Amor alleen anders over en koos voor Lisa. Daarop besloot Amandine vrijwillig haar koffers te pakken, want: "Ik ben geen tweede kans hier." Maar toen zij vanuit België zag hoeveel spijt Jules van zijn keuze had, gaf ze bij Rumag aan 'de deur toch een heel klein beetje open' te hebben staan voor hem. "Maar hij moet wel echt z'n best doen." Of Jules haar inderdaad probeert terug te winnen? Het nieuwe TikTok-filmpje dat Amandine deelt, ziet er in elk geval hoopgevend uit.

 

 

Rick uit Love Island: 'Jotti geconfronteerd met ex Wesley Sneijder'
Lees ook

Rick uit Love Island: 'Jotti geconfronteerd met ex Wesley Sneijder'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het filmpje zorgt voor lyrische reacties als 'Dit is wat we willen zien', 'Jaaa, eindelijk!' en 'Zo leuk om jullie samen te zien lachen'. Maar of de twee elkaar een tweede kans in de liefde geven? Uit nóg een TikTok-filmpje dat Amandine deelt met het bijschrift 'Love Island-reünie', lijkt ze daar toch voor te bedanken. Ze playbackt namelijk de woorden van zangeres Ash B: 'If yo dude come close to me, I'ma send his ass back where he pose to be, I can never play 2 or 3, I'ma real ass woman like I'm post to be.' En dat klinkt toch niet echt alsof ze weer in katzwijm voor Jules is gevallen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wanneer deze Love Island-reünie precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Mocht je het gemist hebben: dít koppel heeft de Nederlands-Belgische Love Island 2022 gewonnen...

Lees meer over
VideolandLove Island