Mismatch made in heaven

Deveny en Feyyaz eerste mismatch in Married at first Sight: Match or Mistake?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandDeveny en Feyyaz eerste mismatch in Married at first Sight: Match or Mistake?
RTL

Nu de eerste drie afleveringen van 'Married at first Sight: Match or Mistake' te zien zijn op Videoland kunnen we wel stellen dat er nog geen vuurtje is gaan branden tussen Deveny en Feyyaz.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste drie afleveringen van Married at first Sight: Match or Mistake

"Na 27 jaar heb ik een relatie en het voelt alsof ik 80 ben"

Deveny is een echt prinsesje. Het is daarom lastig voor de experts om iemand voor haar te vinden. Toch zien ze in Feyyaz een geschikte kandidaat. Deveny is al haar hele leven single, omdat ze erg veel eisen aan een potentiële partner heeft. Dus of Feyyaz meteen in de smaak valt, valt nog te bezien. De experts denken in ieder geval dat hij Deveny wel aankan. 

"Volgens mij is het wel een pittig vrouwke", zegt Feyyaz tijdens de huwelijksdag over Deveny. Ook de kritische Deveny lijkt in eerste instantie tevreden over haar nieuwe man. Tijdens de fotoshoot is het nog een beetje ongemakkelijk tussen de twee. 

Bij het diner ontstaat er meteen al een eerste scheurtje. Feyyaz heeft een kind uit een eerdere relatie en dat neemt veel tijd in beslag. "Ik sta er niet direct om te springen om meer kinderen te nemen", zegt hij. Daar schrikt Deveny van. 

Dit zijn ze: de deelnemers van Married at First Sight - Match or Mistake
Lees ook

Dit zijn ze: de deelnemers van Married at First Sight - Match or Mistake

Deveny doet haar verhaal bij d'r familie. "Ik wil sowieso kinderen uiteindelijk. Dus niet omdat jij een kind hebt dat ik ook meteen content moet zijn. Ik wil ook een kind van mezelf uiteindelijk." De moeder van Deveny twijfelt meteen aan de relatie.

Aangekomen in hun hotel tijdens de huwelijksreis stelt Deveny een paar regels op. "Ik hou er niet van als mensen met hun buitenkleding op bed liggen en geen koffers op bed." Ze wil meteen duidelijk hebben dat hij haar grenzen moet respecteren. "Ik hou zeker rekening met haar grenzen, maar ik ga haar niet op handen en voeten dragen. Zo zit ik niet in elkaar", deelt Feyyaz achteraf voor de camera.

De volgende ochtend heeft Feyyaz heel lief een ontbijtje op bed geregeld. Iets wat Deveny - naast de buitenkleding en koffers - niet op prijs stelt. "Ik ben niet van ontbijt op bed, hoor. Met al die kruimels enzo." Feyyaz daarop: "Heb ik mijn best gedaan, is het weer niet goed." Deveny: "Heel lief van jou, maar doe morgen maar niet."

Tijdens het ontbijt blijft het angstvallig stil tussen de twee. "Na 27 jaar heb ik een relatie en het voelt alsof ik 80 ben", zegt Deveny daarover in haar biecht. "Waar is de fun?" Feyyaz ziet sporten als fun en vraagt haar meerdere keren om mee te gaan. "Ik heb daar helemaal geen zin in. Dan zegt hij straks: 'Ga squatten.' En dan denk ik: ga zelf squatten. Nee, ja. Dat hoeft voor mij niet zo, hoor."

Of het wat wordt tussen de twee valt dus nog te bezien. Je ziet Married at first Sight: Match or Mistake elke maandag, dinsdag en woensdag op Videoland. 

Lees meer over
Married at First Sight