slechte tijden

Nieuwe verhaallijn in GTST voor Ferri Somogyi 'zwaarste ooit'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPNieuwe verhaallijn in GTST voor Ferri Somogyi 'zwaarste ooit'
RTL

In een nieuwe aflevering van 'GTST: De Podcast' doen niemand minder dan Caroline De Bruijn (60) en Ferri Somogyi (49) een soapboekje open over hun tijd in Meerdijk. Vooral het personage van Ferri krijgt aankomend seizoen genoeg voor zijn kiezen.

"Ik ben nog nooit zó diep gegaan in mijn leven"

"Er komt een verhaallijn aan na de zomer - daar kan ik uiteraard niks over zeggen, maar ik kan je wel zeggen: ik ben nog nooit zó diep gegaan in mijn leven", hint Ferri. "Voor zover ik me voor kon bereiden heb ik met mensen gepraat, veel mensen gepraat. Dit is, we hebben al heel veel opgenomen, mijn zwaarste lijn ooit. Dat durf ik wel te zeggen."

Ferry Doedens staat open voor GTST-comeback, maar: 'Ik ben niet gebeld'
Lees ook

Ferry Doedens staat open voor GTST-comeback, maar: 'Ik ben niet gebeld'

Caroline heeft in de loop der jaren al heel wat verhaallijnen gehad, maar wat haar is bijgebleven is toen ze borstkanker kreeg. "Op het moment dat je zo’n soort verhaallijn gaat spelen, wil je het ook echt recht doen. Dan wil je echt wel zorgen dat de mensen die dat treft, en dat zijn er heel erg veel natuurlijk, dat die zich er ook in kunnen herkennen", vertelt ze.

De actrice vervolgt: "Iedereen gaat natuurlijk op een andere manier met bepaald verdriet, problemen of ziekte om. Dus in die zin heb je als acteur wel vrijheid om dat zelf in te vullen. Maar om de verhalen te horen van de mensen die daar echt mee bezig zijn, dat helpt enorm."

"Die verantwoordelijkheid heb je gewoon", vult Ferri aan. "Je maakt de mensen heel boos of verdrietig als je er gigantisch naast zit."

De acteurs hebben ook nog een leuk nieuwtje: er komt volgend seizoen een bruiloft aan! Van wie, dat kunnen ze alleen nog niet zeggen. "Ik weet niet of het een grote bruiloft wordt... een intiem clubje", aldus Ferri.

Ook RTL Boulevard heeft een eigen podcast. In de meest recente aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast zijn Stevie en Luca van Ex on the Beach te gast. Beluister de podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts, of bekijk 'm hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ferri SomogyiCaroline de BruijnGTST