Do we have a problem?

Nicki Minaj neemt het op voor Britney Spears: 'Kevin is een clown'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
RTL

Na Jennifer Lopez (53) heeft ook Nicki Minaj laten weten 'Team Britney' te zijn. Ook heeft de 39-jarige rapper geen goed woord over wat betreft de ex van de zangeres, Kevin Federline (44).

"Alleen lafaards gebruiken de media tegen een beroemd persoon van wie ze ooit hielden"

Kevin deelde onlangs op Instagram een audiofragment waarin te horen is dat Britney boos wordt op haar zoons. In het fragment, dat inmiddels verwijderd is, eist de zangeres respect van haar twee jongens. Daarnaast zei haar ex dat hij het niet vond kunnen dat de zangeres regelmatig naaktfoto's plaatst, omdat haar zoons zich hiervoor zouden schamen.

Britney was absoluut niet blij met het feit dat Kevin deze informatie deelde en ook Nicki vond het absoluut niet kunnen en zocht daarom contact. "Ik heb Britney net een paar dagen geleden gesproken. Ze was zo, zo, zo lief en ik hou zo veel van haar", zei Nicki tijdens een live audiosessie op Amp.

Nicki Minaj krijgt speciale prijs tijdens MTV VMA's
Lees ook

Nicki Minaj krijgt speciale prijs tijdens MTV VMA's

De 'Starships'-zangeres noemde Kevin teven 'een clown' omdat hij met de beelden naar de media ging. "Alleen lafaards gebruiken de media tegen een beroemd persoon van wie ze ooit hielden", sprak ze zich uit.

Nicki beschuldigde Kevin in het interview ook de bekendheid van Britney te hebben 'gebruikt'. Ze voegde later nog toe dat Britney 'meer van haar kinderen houdt dan van het leven zelf'.

Lees meer over
Nicki MinajBritney Spears