Eenmaal, andermaal

Spaanse appartement John de Bever verkocht: 'Feest in huize Bever!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSpaanse appartement John de Bever verkocht: 'Feest in huize Bever!'
RTL

Dat John de Bever (57) en zijn man Kees Spanje zo’n beetje als hun tweede huis beschouwen, blijkt wel uit het feit dat ze een appartement in het zonnige oord hebben. Het appartement komt regelmatig voorbij in de realityserie 'De Bevers', maar onlangs bleek dat ze de woning zat waren en werd het stulpje dus in de verkoop gezet. Met succes, zo blijkt nu. John laat namelijk op Facebook weten dat het appartement alweer verkocht is.

"Nu op naar nieuwe avonturen dit najaar!"

John liet onlangs in Party weten dat het appartement niet meer aan hun wensen voldoet. "Kees en ik gaan voor iets nieuws, een groter appartement. Dit ligt op slechts 300 meter afstand van waar wij nu verblijven in Altea, één van de mooiste dorpen van de Costa Blanca."

John de Bever over realitysoap: 'Leuk dat Kees gezien wordt'
Lees ook

John de Bever over realitysoap: 'Leuk dat Kees gezien wordt'

Dat ze op zoek zijn naar iets groters, is niet voor niks. "We willen in de toekomst wat vaker naar Spanje gaan en dan is het wel fijn als je een iets groter appartement hebt. Voor ons, maar ook voor onze honden Bentley en Jacky, voelt het niet als een vakantiewoning, maar meer als thuis."

Op zijn Facebook laat John vandaag weten dat ze de champagne hebben ontkurkt, want het appartement is nu alweer verkocht. 'Feest in huize De Bever! Ons appartement in Spanje is verkocht! Nu op naar nieuwe avonturen dit najaar!' zo schrijft hij erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

John en Kees zullen zich in Spanje ook wat veiliger voelen. In Nederland heeft een Rolex-bende het namelijk op ze gemunt:

Lees meer over
John de BeverDe Bevers