wanna be on top?

Deze experts zitten in de jury van Holland's Next Top Model

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDeze experts zitten in de jury van Holland's Next Top Model
RTL

Modeondernemer Guillaume Philibert Chin en fotograaf Philippe Vogelenzang nemen dit najaar plaats in de jury van het nieuwe seizoen van 'Hollands Next Top Model'. Eerder werd het voormalige Nederlandse topmodel Yolanda Hadid al aangekondigd als lid, waardoor de jury van het tv-programma nu compleet is, meldt RTL maandag.

Guillaume is de creatief directeur van het Nederlandse modemerk Filling Pieces. Hij heeft daarmee ruime ervaring in de wereld van mode en weet waaraan een model moet voldoen, stelt RTL. Philippe opereert internationaal als fotograaf en had in die hoedanigheid beroemde mensen als Yoko Ono, Christiano Ronaldo en Lara Stone voor zijn lens.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

HNTM-winnaar Marcus dolgelukkig: 'Een droom die uitkomt'
Lees ook

HNTM-winnaar Marcus dolgelukkig: 'Een droom die uitkomt'

Hollands Next Top Model keert op 5 september na drie jaar afwezigheid terug op de Nederlandse tv bij streamingdienst Videoland. Het programma wordt dit seizoen gepresenteerd door Loiza Lamers. Zij was in 2015 winnares van de tiende reeks van de tv-talentenjacht voor modellen. Eerdere bekende oud-deelnemers van het programma zijn onder anderen Kim Feenstra en Sylvia Geersen.

Lees meer over
Loiza LamersYolanda HadidVideolandHolland's Next Top ModelHollands Next Top ModelVideoland serie