MATCH OR MISTAKE?

Keert expert Eveline Stallaart in toekomst terug in MAFS?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Tom CornelissenKeert expert Eveline Stallaart in toekomst terug in MAFS?
RTL

Eveline Stallaart (40) is niet meer weg te denken uit het liefdesprogramma 'Married At First Sight'. Toch is de seksuologe in de vernieuwde Videoland-editie 'Married At First Sight: Match or Mistake' niet te zien en fans vragen zich af waarom.

"Vandaag overstelpt met berichten of ik MAFS heb verlaten"

Married At First Sight: Match or Mistake is een vernieuwde editie van de klassieke MAFS. Deze speciale Videoland-reeks heeft iets weg van de Australische uitvoering, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt. Zo kunnen de koppels tijdens speciale ceremonies bepalen of ze het experiment willen voortzetten of niet. Ook zullen de koppels als groep met elkaar gaan samenwonen. 

Hoewel dit allemaal hartstikke leuk klinkt, valt fans iets op: Eveline ontbreekt in het programma. De inbox van de seksuologe stroomt vol met vragen van kijkers, laat ze op Instagram weten: 'Vandaag overstelpt met berichten of ik MAFS heb verlaten.'

Liefhebbers van het programma hoeven zich echter geen zorgen te maken, want Eveline keert binnenkort gewoon terug. 'De vertrouwde Married At First Sight is vanaf begin volgend jaar weer gewoon te zien met onder andere moi! Dus niks is minder waar!' Waarom ze dan in déze editie niet te zien is, legt ze niet uit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wat als je relatie in een sleur zit? Eveline Stallaart weet raad
Lees ook

Wat als je relatie in een sleur zit? Eveline Stallaart weet raad

In een video laat ze ook al weten dat ze druk bezig zijn met de klassieke versie van het programma. 'Geniet ondertussen van een 'broertje' van MAFS bij Videoland', voegt ze toe. Evelines volgers zijn blij met het nieuwtje en laten weten dat het programma niet zonder haar kan. 'Ik miste je ook al, maar gelukkig maar', schrijft een opgeluchte fan. 

In de RTL Boulevard Reality Podcast spraken we Eveline al over de vernieuwde versie van het programma. Daarin liet zij weten nog in onderhandeling te zijn over haar rol in de speciale MAFS-reeks. Beluister de hele aflevering hier terug. 

Lees meer over
Eveline StallaartMarried at First Sight