Hard to keep up

Kim Kardashian op de vingers getikt voor overmatig waterverbruik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian op de vingers getikt voor overmatig waterverbruik
RTL

Kim Kardashian (41) blijkt maandelijks flink wat water te verbruiken en dat kan haar nu op maatregelen komen te staan. In California gelden namelijk beperkingen op waterverbruik vanwege de aanhoudende droogte. Kim zou zich hier echter niks van aantrekken en de toegestane limiet maandelijks met bijna 880.000 liter overschrijden, zo meldt de 'Los Angeles Times'.

In diverse regio’s in het zuiden van Californië, waaronder Calabasas en Hidden Hills, waar veel rijke mensen wonen, geldt een limiet op de waterconsumptie. Zo mogen tuinen slechts één dag per week worden besproeid en dan niet langer dan 8 minuten per tuinsproeier. Meer dan 2.000 inwoners zouden zich niet aan de beperkingen houden, waaronder dus Kim maar ook acteur Sylvester Stallone.

Juwelendief Kim Kardashian heeft geen spijt: 'Ze gooit geld weg'
Lees ook

Juwelendief Kim Kardashian heeft geen spijt: 'Ze gooit geld weg'

Kim zou in juni al meerdere keren hiervoor op de vingers zijn getikt. Een huis in Hidden Hills dat op haar naam staat verbruikte 800.000 meer liter dan wat is toegestaan. Het huis van Sylvester overschreed de quota voor juni zelfs met 870.000 liter, 533 procent meer dan de limiet. De sterren zouden dan ook meerdere boetes hebben gekregen, maar kunnen bij herhaaldelijke overschrijdingen ook waterbeperkingen worden opgelegd.

Lees meer over
Kim Kardashian