Segoundos embarazo

Soundos El Ahmadi overwon angst door voor tweede kind te gaan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Soundos El Ahmadi overwon angst door voor tweede kind te gaan
RTL

De keuze om voor een tweede kind te gaan is voor Soundos El Ahmadi (40) een moeilijk proces geweest. Omdat haar eerste kindje, dochter Aliyah, te vroeg geboren is, heeft de actrice een angst ontwikkeld om nóg een kind te krijgen.

"Ik voel zoveel tijdens deze zwangerschap"

Soundos, die nu opnieuw zwanger is, vindt moeder zijn 'het tofste dat ze ooit heeft meegemaakt'. 'Ik voel zoveel tijdens deze zwangerschap. Vooral dankbaarheid dat het is gelukt en dat de baby gezond is', schrijft ze in een openhartige post op Instagram.

Aan de vroeggeboorte van Aliyah heeft Soundos echter wel een trauma overgehouden. Ze is nu dan ook meer dan trots op zichzelf dat ze haar angst aan de kant heeft geschoven, wat betreft het krijgen van nog een kind. 'En dat ik er toch voor gegaan ben.'

Dochter dist zwangere Soundos: 'O, je had het niet tegen mij?'
Lees ook

Dochter dist zwangere Soundos: 'O, je had het niet tegen mij?'

De actrice kan niet wachten om haar dochter 'te zien shinen' in de rol van grote zus. En ondertussen zorgt ze goed voor zichzelf. 'Ik probeer ondanks bepaalde angsten te genieten van mijn zwangerschap. Het blijft een wonder dat mijn lichaam leven kan maken. Dus als je mij koek ziet eten dan heb ik dat verdiend', grapt ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Soundos el Amhadi