Het is de waarheid...

Luca Borsato door het stof na contact met andere vrouwen: 'Flinke grens overgegaan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Luca Borsato (23) laat in zijn Instagram Stories weten hoe het precies zit na alle geruchten dat hij meermaals contact heeft gezocht met andere vrouwen tijdens zijn relatie met Daisy Piras (23). 'Ik ben een flinke grens overgegaan', aldus Luca in zijn bericht.

"Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken"

Voordat er 'verschillende dingen gezegd' worden over de situatie wil Luca graag zelf wat kwijt over de situatie. 'Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets dat schandalig is en ik nooit had mogen doen', schrijft hij.

Luca zegt zich daar erg bewust van te zijn. 'Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.'

Ex Luca Borsato bevestigt geruchten over andere vrouwen
Lees ook

Ex Luca Borsato bevestigt geruchten over andere vrouwen

Na het meermaals in de fout gaan wil Luca 'een beter mens' worden. Daar gaat hij hard aan werken 'met alle hulp van dien'. 

Wel laat Luca weten dat de beslissing om de relatie met Daisy te beëindigen 'niet makkelijk is' voor hun allebei. 'We houden zielsveel van elkaar, maar voor nu gaan we als vrienden verder. Daisy is een wereldvrouw en ik houd van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen.'

Maandag bevestigde Daisy al tegenover RTL Boulevard dat Luca vaker dan eens contact had met andere vrouwen. 'Helaas klopt dat', aldus Daisy.

Lees meer over
Luca BorsatoDaisy Piras