Nieuw seizoen!

Dít is de nieuwe castfoto van Goede Tijden, Slechte Tijden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk/RTLDít is de nieuwe castfoto van Goede Tijden, Slechte Tijden
RTL

Fans van de soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden' hoeven niet lang meer te wachten, want het gloednieuwe seizoen is vanaf maandag 29 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. En bij een gloednieuw seizoen hoort natuurlijk ook een vernieuwde foto van de cast. Hieronder delen we het kiekje met jullie.

Terwijl de fans nog sidderen van de spannende zomercliff zijn de acteurs druk bezig met de opnames van alweer het 33e seizoen. De slotaflevering eindigt met een emotionele bruiloft, de mogelijke ontdekking van een lijk in de tuin van Ludo én de zwangere Shanti die in het ziekenhuis vecht voor haar leven en dat van haar kind. 

De cast is er weer klaar voor en volgens de creative producer van de soap belooft de start van het nieuwe seizoen erg speciaal te worden."We maken meteen in de eerste aflevering een grote stap die gigantische, emotionele gevolgen heeft voor het gezin De Jong."

Hieronder kan je de castfoto van seizoen 33 bekijken.

GTST-castfoto© Jasper Suyk/RTL
GTST-castfoto

Kan je niet wachten tot maandag 29 augustus? Dan is er goed nieuws, want Videoland-abonnees kunnen vanaf vandaag een week vooruitkijken.

Voor Ferri Somogyi, die Rik speelt in de soap, valt de huidige verhaallijn erg zwaar. Rik en zijn vrouw Shanti worden namelijk geconfronteerd met complicaties tijdens de bevalling van baby Jasmijn. Wij spreken hem hierover in de video hieronder. 

Lees meer over
GTST