cannonnen

Nick Cannon kondigt komst tiende kind aan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/EPANick Cannon kondigt komst tiende kind aan
RTL

Het zijn vruchtbare tijden. Nick Cannon (41) is hard op weg naar een eigen voetbalelftal aan kinderen. De Amerikaanse presentator heeft woensdag de komst van zijn tiende kind aangekondigd.

"De tijd stond stil en toen gebeurde dit"

'De tijd stond stil en toen gebeurde dit', schrijft Nick op Instagram bij een video waarin Brittany Bell, met wie hij al twee kinderen deelt, voor een fotoshoot poseert met haar babybuik. De presentator figureert zelf ook in het clipje. Nicks volgers feliciteren hem, maar een groot deel reageert ook vol ongeloof op het nieuws.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nick Cannon huurt waterpark af voor zijn kinderen
Lees ook

Nick Cannon huurt waterpark af voor zijn kinderen

Nick werd in juni nog voor de achtste keer vader toen zoon Legendary ter wereld kwam. Het jongetje is zijn eerste met Bre Tiesi. Abby De La Rosa, de moeder van de 1-jarige tweeling Zion en Zillion, zou momenteel zwanger zijn van het negende kind van Nick. Beiden hebben dat nog niet bevestigd.

In 2011 werd Nick voor het eerst vader toen hij tweeling Moroccan en Monroe verwelkomde met zangeres Mariah Carey. Enkele weken na de geboorte van de tweeling die Cannon met Abby kreeg, werd nog een zoon geboren. Dat jongetje, dat de presentator verwekte met Alyssa Scott, overleed vijf maanden later aan een hersentumor.

Lees meer over
Nick Cannon