het is kourt ney

Scott Disick heeft nieuwe relatie, ditmaal geen twintiger

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesScott Disick heeft nieuwe relatie, ditmaal geen twintiger
RTL

Niet alleen Kourtney Kardashian (43) is weer van de markt, dat geldt sinds kort ook haar ex Scott Disick (39). De reality-ster is volgens bronnen van 'Us Weekly' al een aantal maanden aan het daten met de Amerikaanse televisiepersoonlijkheid Kimberly Stewart (43). Zou dit dan betekenen dat Scott eindelijk klaar is met het daten van jongere meiden, die elkaar na zijn scheiding van Kourt in rap tempo opvolgden?

"Eindelijk iemand van zijn eigen leeftijd"

Scott is na zijn breuk met Kourtney in 2015 gespot met een hoop twintigers. Zo heeft hij een langdurige relatie gehad met het 15 jaar jongere topmodel Sofia Richie. Ook het 21-jarige model Amelia Gray Hamlin, het 26-jarige model Bella Banos en het inmiddels 30-jarige - je gelooft het niet - model Megan Blake Irwin waren een tijdje aan het daten met Scott. Nu gooit hij het over een andere boeg. Kimberly is met haar 43 lentes namelijk even oud als Scotts ex Kourtney. 

Kimberly is de dochter van Rod en Alana Stewart en zou het al een tijdje erg gezellig hebben met Scott. Volgens een anonieme bron zijn ze 'helemaal weg van elkaar'. Ook de fans zijn er blij mee. 'Eindelijk iemand van zijn eigen leeftijd', schrijven verschillende mensen op Instagram. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Scott Disick datet met 23-jarige ex van Brooklyn Beckham'
Lees ook

'Scott Disick datet met 23-jarige ex van Brooklyn Beckham'

De twee zijn al jaren vrienden, maar zijn elkaar nu pas op romantisch vlak aan het ontdekken. Ondanks dat het goed gaat tussen de tortelduifjes zijn ze volgens de bron van Us Weekly nog niet 'serieus'. Het is dus nog afwachten tot Scott en Kimberly officieel als koppeltje naar buiten treden.

Scott heeft drie kinderen samen met Kourtney. Inmiddels is zij ook al een tijdje gelukkig in een nieuwe relatie: eerder dit jaar stapte ze in het huwelijksbootje met drummer Travis Barker. Scott zou niet blij zijn met deze stap, omdat hij naar verluidt al jaren hoopt op een hereniging.

Onze eigen Nikkie Plessen geeft in de video hieronder haar ongezouten mening over de bruiloft van Kourtney en Travis:

Lees meer over
Scott DisickKourtney KardashianTravis Barker