Opvoeden doe je zo

Videoland-serie Moedermaffia stelt onzekerheid moeders aan de kaak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenVideoland-serie Moedermaffia stelt onzekerheid moeders aan de kaak
RTL

In de nieuwe Videoland-serie 'Moedermaffia' volgen we Daan, een moeder die maar wat aanmoddert. Wanneer ze haar dochter Pip dreigt te verliezen aan de perfecte stiefmoeder from hell, Monique, moet ze aan de bak om te bewijzen dat ze het moederschap waardig is.

"Met een dikke bak liefde en een goeie dosis humor komen we hopelijk een heel eind"

Dat klinkt als een ware dramaserie, maar niets is minder waar. De serie is komisch van aard. Daan belandt na haar scheiding bij haar moeder op de bank en moet ook nog een ouderschapscursus volgen, wil ze haar kinderen niet voorgoed kwijtraken. 

Figuranten gezocht voor nieuwe Videoland-serie Hockeyvaders
Lees ook

Figuranten gezocht voor nieuwe Videoland-serie Hockeyvaders

Moedermaffia is een komedie over opvoeden; een onderwerp 'waar iedereen een mening over heeft maar deep down fucking onzeker over is. Ook de moedermaffia zelf', aldus de makers.

Loes Haverkort speelt de hoofdrol. "Mijn kinderen betekenen de wereld voor mij. Met heel mijn hart wil ik ze vol vertrouwen het leven laten beleven en ze in alle liefde laten groeien. Maar opvoeden is een weg van vallen en opstaan en dat geldt niet alleen voor de kinderen. (...) Met een dikke bak liefde en een goeie dosis humor komen we hopelijk een heel eind", zegt ze over haar rol als moeder in het echte leven.

Naast Loes zullen ook Benja Bruijning, Beppie Melissen en Tina de Bruin te zien zijn. De serie is vanaf 30 september te zien op Videoland. 

Kimberley Klaver schrijft een boek over moedermaffia. Je ziet er meer over in de video hieronder. 

Lees meer over
Loes HaverkortBenja BruijningBeppie MelissenTina de Bruin