that's what friends are for

Elton John hoopt dat Britney Spears geluk opnieuw vindt na trauma

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Elton John hoopt dat Britney Spears geluk opnieuw vindt na trauma
RTL

Elton John (75) heeft Britney Spears (40) tijdens het maken van hun nieuwe plaat 'Hold Me Closer' geprobeerd het vertrouwen te geven dat mensen echt van haar houden en dat alles goed komt na haar 'traumatische tijd'. Dat zegt de zanger in gesprek met 'The Guardian'. Elton en Britney brachten vrijdag samen een nummer uit.

"Ze heeft veel angst omdat ze vaak is verraden"

"Ik vind het zo leuk dat Britney en ik samen een nieuw nummer hebben gemaakt", aldus Elton in het interview. "Ze is zo lang weggeweest. Ze heeft veel angst omdat ze vaak is verraden. Om die reden hebben we haar gedurende het hele proces gerustgesteld door te zeggen dat alles goed komt."

Single Elton John en Britney Spears bevat nog meer oude linkjes
Lees ook

Single Elton John en Britney Spears bevat nog meer oude linkjes

Elton hoopt dat 'Hold Me Closer' een grote hit wordt, omdat het Britney in zijn ogen kan helpen opnieuw gelukkig te worden. "Dat is alles wat iemand zoals zij verdient, zeker na het doormaken van zo'n trauma dat zij heeft moeten doorstaan." Daarmee doelt de zanger op de curatele waar Britney jarenlang mee te maken had.

Het nummer dat Britney en Elton hebben uitgebracht is een nieuwe versie van de hit 'Tiny Dancer' van Elton uit 1972. Eind juli werd al gefluisterd dat Britney haar muzikale comeback zou maken samen met de Elton. Op 8 augustus werden die geruchten bevestigd door de artiesten zelf. Het is voor het eerst dat Britney muziek uitbrengt sinds de zangeres niet langer onder curatele staat van haar vader. Dat bewind hield vorig jaar op.

Lees meer over
Elton JohnBritney Spears