Van alle supermarkten thuis

Glennis Grace gaat met vriendenploeg naar Ter Apel

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace gaat met vriendenploeg naar Ter Apel
RTL

Glennis Grace (44) is van plan om zelf naar het aanmeldcentrum in Ter Apel te gaan om spullen te geven aan de vluchtelingen die daar al nachten in de buitenlucht slapen. Ze roept haar volgers op Instagram op om een bijdrage te leveren.

"Ik wil helpen"

"Iedereen kent inmiddels de situatie in Ter Apel en de honderden, honderden vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke omstandigheden aan hun lot overgelaten worden", zegt Glennis in een filmpje. "Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn."

Ex Glennis Grace reageert op relatiebreuk: 'Wil in rust verwerken'
Lees ook

Ex Glennis Grace reageert op relatiebreuk: 'Wil in rust verwerken'

Mensen die ook iets willen doneren kunnen dat bij adressen in Amstelveen en Purmerend inleveren. "Zodat wij daar met een hele grote groep naartoe kunnen gaan rijden om dit af te geven. Let’s do this guys. It needs to stop."

Glennis is niet de eerste BN'er die de situatie in Ter Apel met lede ogen bekijkt. Talloze bekenden spraken via sociale media al hun afkeuring uit.

Welke vriendin niet mee zal gaan is Berget Lewis, zij heeft namelijk weinig contact met Glennis na de Jumbo-rel. Glennis sloeg naar verluidt met een knokploeg een filiaal van de supermarktketen en diens medewerkers kort en klein. 

Lees meer over
Glennis Grace