Toscaanse bruiloft

Hans uit B&B Vol Liefde over nieuwe liefde: 'Eerst Libera een toekomst geven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol Liefde/RTLHans uit B&B Vol Liefde over nieuwe liefde: 'Eerst Libera een toekomst geven'
RTL

In de groene heuvels van Toscane had Hans de verrukkelijke droom om samen met een romantische dame zijn B&B te runnen. Want samenwerken met zijn ex Libera, dat gaat niet langer. Dat hoofdstuk is definitief afgesloten, zo vertelt hij aan het 'Algemeen Dagblad'.

"Ik weet ook wel dat we er op televisie als koppel verschrikkelijk goed uitkomen, maar het huwelijk is gewoon stuk"

Zijn deelname aan het RTL-programma heeft Hans dan misschien geen B&B vol liefde opgeleverd, hij is wel op ruwe wijze wakker geschud door een stroom aan vrijgezelle dames. Het is hem nu duidelijk dat de B&B zijn liefdesgeluk juist in de weg staat omdat zijn ex-vrouw Libera, van wie hij al zeven jaar geleden scheidde, nog altijd nauw betrokken is.

"We kunnen het lichamelijk en mentaal niet meer aan. In de horeca moet je altijd vriendelijk zijn. Dit werkt gewoon niet meer. Ik weet ook wel dat we er op televisie als koppel verschrikkelijk goed uitkomen, maar het huwelijk is gewoon stuk", vertelt Hans aan de krant.

Nog één keer genieten van de memorabelste momenten uit B&B Vol Liefde
Lees ook

Nog één keer genieten van de memorabelste momenten uit B&B Vol Liefde

Hoewel de situatie al een tijdje speelt, kwam de B&B-eigenaar er pas tijdens de opnames achter dat er iets moest veranderen. "Ik ben er gewoon hopeloos ingestapt", legt hij uit. "Ik wilde zo graag romantiek om me heen." 

Helaas is er van romantiek nog altijd geen sprake, maar Hans heeft aan aandacht geen gebrek. Hij vertelt: "Ik heb veel mailtjes gehad van vrouwen die interesse hebben, inclusief foto’s. Maar ik moet het rustig aan doen: ik wil eerst het huis verkopen en Libera een toekomst geven. Daarna kan ik pas aan de liefde denken." Zijn naamgenoot in Frankrijk vond wél de liefde tijdens het programma. Aran Bade zocht de tortelduifjes op:

Alle afleveringen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde