Hoteldebotel

Loiza Lamers deelt mijlpaal met vriend: 'Wat gaat de tijd hard'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLoiza Lamers deelt mijlpaal met vriend: 'Wat gaat de tijd hard'
RTL

Voor Loiza Lamers (27) en haar vriend Jelle is het een bijzondere dag. De twee zijn namelijk precies een jaar samen. Op haar Instagram-pagina staat het model stil bij dit heugelijke moment en zet ze haar vriend in het zonnetje.

"Een relatie is leuk, fijn, hard werken, soms frustrerend en vermoeiend"

Eind vorig jaar maakte Loiza bekend dat ze tot over haar over verliefd was op Jelle. De twee besloten een paar maanden geleden samen te wonen en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds helemaal happy met elkaar. Op Instagram plaatst Loiza vandaag een compilatie van verschillende foto’s en video’s waarop ze samen te zien zijn.

Loiza Lamers begint aan grote verbouwing: 'Zo spannend'
Lees ook

Loiza Lamers begint aan grote verbouwing: 'Zo spannend'

'365 dagen verkering', schrijft ze erbij. 'Wat gaat de tijd hard maar wat hebben we het fijn! Een kleine outtake uit 365 dagen… Een relatie is leuk, fijn, hard werken, soms frustrerend en vermoeiend', grapt ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Loiza vertelde vorig jaar in haar documentaire al openhartig over het verlangen naar het hebben van een relatie. "Door deze docu besefte ik: als het op daten aankomt, ben ik net een meisje van zestien. Normaal begin je er op die leeftijd mee, maar ik had pas op mijn achttiende mijn geslachtsoperatie en toen heeft het nog lang geduurd voordat ik er überhaupt klaar voor was. Ik heb een soort volwassen wijsheid met een kleine meisjes-onzekerheid als het om relaties gaat."

In onze online serie Aran on Tour vertelde Loiza al hoe 'dolgelukkig' Jelle haar maakt:

Lees meer over
Loiza Lamers