ik hou van linda

'Linda de Mol komt 100% terug bij Ik Hou Van Holland'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Roy Beusker'Linda de Mol komt 100% terug bij Ik Hou Van Holland'
RTL

Jeroen van Koningsbrugge (48) gelooft dat Linda de Mol (58) voor 'honderd procent' zeker ooit terug zal keren als presentatrice van 'Ik Hou Van Holland'. Dat zegt de komiek, die al jaren te zien is als teamcaptain in de spelshow, in gesprek met 'De Telegraaf'. "Natuurlijk zie ik haar terugkeren."

"Ik ben op de winkel van Linda aan het passen"

Bij afwezigheid van Linda presenteert Rob Kemps het programma nu, dat op SBS6 te zien is. "Ik ben op de winkel van Linda aan het passen", zegt de zangers slash presentator daarover in het gesprek. Jeroen vindt het 'te gek' dat Rob haar invaller is. "En hij doet het fantastisch. Het voelt nu als Ik Hou Van Brabant. Het is kneitergezellig en heel relaxed."

Dochter Linda de Mol: 'Zou liegen als ik zeg dat het fantastisch met haar gaat'
Lees ook

Dochter Linda de Mol: 'Zou liegen als ik zeg dat het fantastisch met haar gaat'

Linda maakt zondagavond haar rentree op de Nederlandse televisie na een afwezigheid van meer dan een half jaar. De presentatrice staakte haar werkzaamheden tijdelijk nadat in januari bekend werd dat haar inmiddels ex-partner zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag op de vloer van het programma The Voice of Holland.

De presentatrice legde niet alleen haar tv-werkzaamheden voor onbepaalde periode neer, ook was ze lange tijd niet te zien op de cover van haar blad LINDA.. Zondagavond presenteert ze haar programma Miljoenenjacht.

Lees meer over
Rob KempsJeroen van KoningsbruggeLinda de MolJeroen RietbergenThe Voice Of HollandBOOS