don't you carey

Mariah Carey: 'Meghan een diva noemen was een compliment'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMariah Carey: 'Meghan een diva noemen was een compliment'
RTL

Voor Mariah Carey (53) was het geen belediging toen ze Meghan Markle (41) een diva noemde. De zangeres vindt het woord juist 'fantastisch' en 'prachtig', twittert Mariah vrijdag.

"Ja, ik noemde haar een diva. In de meest fantastische, prachtige en 'empowering' zin van het woord!!!"

De zangeres schoof eerder deze week aan in de podcast van de hertogin van Sussex om te praten over de negatieve connotaties van het woord diva. Mariah zei toen dat Meghan zelf ook haar 'divamomenten' heeft. Een uitspraak die de vrouw van prins Harry zelf een beetje nerveus maakte, zo legde ze later in de podcast uit. "Ik dacht: wat voor onzin moet ze hebben gelezen om dat te zeggen?"

Mariah Carey zet Meghan Markle op haar plek: 'Je hebt soms diva-momenten'
Lees ook

Mariah Carey zet Meghan Markle op haar plek: 'Je hebt soms diva-momenten'

'Ja, ik noemde haar een diva', reageerde Mariah vrijdag. 'In de meest fantastische, prachtige en 'empowering' zin van het woord!!!' De zangeres zegt daarnaast dat ze het 'heel leuk' vond om met Meghan te praten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de podcast Archetypes praat de hertogin wekelijks met een andere gast over een vooroordeel waar vrouwen mee te maken hebben. In de eerste aflevering, die vorige week dinsdag verscheen, ging Meghan met haar goede vriendin en tennisster Serena Williams in gesprek over het woord ambitie.

Lees meer over
Mariah CareyMeghan Markle