kappertje spelen

Tweeling Albert en Charlene van Monaco geeft zichzelf knipbeurt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTweeling Albert en Charlene van Monaco geeft zichzelf knipbeurt
RTL

Hoewel prinses Charlene van Monaco zelf een korte coupe rockt, is de 44-jarige minder blij dat haar dochter Gabriella (7) ook de schaar erbij gepakt heeft. Op foto’s is te zien dat de tweeling er een behoorlijk verknipt en ongelijk kapsel aan heeft overgehouden.

"Gabriella heeft zichzelf en haar broertje geknipt"

Bij de post laat Charlene weten dat het haar dochter Gabriella is geweest die haar eigen haar, en dat van haar broer Jacques, heeft geknipt. 'Gabriella heeft zichzelf en haar broertje geknipt. Ik kijk nu al uit naar school aanstaande maandag', schrijf de royal.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Herstel prinses Charlene van Monaco 'lang, moeilijk en pijnlijk'
Lees ook

Herstel prinses Charlene van Monaco 'lang, moeilijk en pijnlijk'

Gelukkig vond het incident niet afgelopen mei plaats. Toen was er voor Jacques en Gabriella namelijk een belangrijke rol weggelegd tijdens de Grand Prix van Monaco. Jacques mocht voor het eerst de zogenaamde lap of honor (een ererondje op het circuit voor de race, red.) doen met zijn vader.

Ook betrad hij, ietwat verlegen, met Albert het podium om een trofee uit te reiken aan Sergio Perez die namens Red Bull de race won. Charlene en Gabriella gaven een trofee aan de nummer twee: Carlos Sainz van Ferrari. Andrea Casiraghi reikte de derde prijs uit aan onze eigen Max Verstappen, die ook dit weekend weer flink aan de bak moet in Zandvoort.

Lees meer over
Prinses Charlene