nondeju

Rob Kemps 'stiknerveus' in eerste uitzending Ik hou van Holland

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRob Kemps 'stiknerveus' in eerste uitzending Ik hou van Holland
RTL

Rob Kemps (36) is in zijn eerste uitzending van het spelprogramma 'Ik hou van Holland' 'stiknerveus', vertelt de presentator bij de start van het nieuwe seizoen. Rob neemt het stokje over van Linda de Mol (58), die besloot haar werk tijdelijk neer te leggen.

"Zo is het ook"

"Goedenavond, hartelijk welkom bij dit nieuwe seizoen", begint Rob zijn eerste aflevering. "Lekker mopperen en lachen, vooral lachen." Vervolgens zegt hij dat er een 'stiknerveuze presentator' staat. "Zo is het ook."

Rob Kemps ziet Ik hou van Holland als 'eenmalig avontuur'
Lees ook

Rob Kemps ziet Ik hou van Holland als 'eenmalig avontuur'

Linda keert zondag na een afwezigheid van meer dan een half jaar terug op de Nederlandse televisie in het programma Miljoenenjacht. De presentatrice besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen nadat naar buiten was gekomen dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma The voice of Holland. Jeroen erkende dat hij 'relaties van seksuele aard' had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Linda schortte niet alleen haar tv-taken op, maar stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

Lees meer over
Rob KempsLinda de MolIk Hou Van Holland