Nick zonder Simon

Nick Schilder verruilt Volendamse kermis voor stedentrip met gezin naar Londen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @kirsten_schilderNick Schilder verruilt Volendamse kermis voor stedentrip met gezin naar Londen
RTL

Nick Schilder (38) is samen met zijn vrouw Kirsten en hun drie kinderen lekker op stedentrip naar Londen. Kirsten deelt een familiekiekje van het gezin op haar Instagram-pagina.

"Vanwege de kermis in Volendam hadden we een dagje extra weekend"

'Londen baby!' begint Kirsten haar bericht. Het is de eerste keer dat het gezin met zijn vijven een stedentrip maakt. 'Vanwege de kermis in Volendam hadden we een dagje extra weekend, dus we dachten; let’s go! Zo waardevol om tijd door te brengen met z’n vijven…' schrijft Kirsten.

Marc-Marie prikt door Nick en Simon heen: 'Je kan op tv niet liegen'
Lees ook

Marc-Marie prikt door Nick en Simon heen: 'Je kan op tv niet liegen'

Het gezin is met de trein naar Londen gereisd. 'Zo relaxed!' vindt Kirsten. 'Heel fijn om de hele reis spelletjes te kunnen spelen, je bent supersnel op je eindbestemming en het is ook nog eens duurzaam. Zo leuk om samen de wereld te ontdekken en te genieten van alles dat we waarnemen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De stedentrip met zijn gezin is voor Nick even een afleiding na de storm die over hem en Simon Keizer heen raast, nadat zij bekendmaken niet langer door te gaan als muzikaal duo. Critici geloven geen barst van het verhaal dat zij ophangen aan de talkshowtafel van Eva Jinek. Ook onze Aran Bade trekt het verhaal dat Simon zou willen stoppen in twijfel. Volgens hem is er veel meer aan de hand tussen de twee mannen, die volgend jaar wel nog even hun zakken vullen met een reeks afscheidsconcerten.

Lees meer over
Nick Schilder