who hass thought?

Hollywood-ster duikt op in Franse versie The Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Mask SingerHollywood-ster duikt op in Franse versie The Masked Singer
RTL

In Nederland moeten we het doen met sterren als Tygo Gernandt (48), Kim Feenstra (37) en Josje Huisman (36), en daar zijn we natuurlijk hartstikke tevreden mee, maar een paar landen verderop pakken ze het 'plus grandiose' aan. In de Franse versie van 'The Masked Singer' zet namelijk tot ieders verbazing ineens een welbekende Hollywood-ster zijn masker af.

Raden wie er achter zo’n masker schuilgaat, is lang niet altijd even makkelijk. Dat zagen we de afgelopen seizoenen ook in Nederland. En dan hebben wij het eigenlijk nog makkelijk, want wij hoeven alleen naar BN'ers te gissen. Als er ook nog Amerikaanse celebs meedoen, wordt het écht lastig.

De Franse jury heeft dan ook geen idee wie er schuilgaat achter 'De Cobra'. Ook niet na de hint: "Mijn naam wordt vermeld in het Guinness Book of Records." Het feit dat de gemaskerde celeb óók een ster heeft op de Hollywood Walk of Fame, zet hen echter aan het denken en levert namen op als Sting, Alec Baldwin, Mick Jagger en Iggy Pop. Die het overigens geen van allen zijn.

The Masked Singer in de running voor Gouden Televizier-ring
Lees ook

The Masked Singer in de running voor Gouden Televizier-ring

Niemand minder dan Baywatch- en Knight Rider-ster David Hasselhoff neemt vervolgens zijn masker af. De 70-jarige acteur heeft iedereen om de tuin weten te leiden met zijn versie van het nummer ‘My Way’ van Frank Sinatra. Kijk het optreden hieronder terug:

Bij onze zuiderburen ging er eerder ook al een populaire zanger schuil achter een van de maskers. Meer daarover in onderstaande video:

Lees meer over
David HasselhoffThe Masked Singer