livestream

Programmering BBC in het teken van gezondheidstoestand Elizabeth

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Programmering BBC in het teken van gezondheidstoestand Elizabeth
RTL

De BBC heeft de programmering omgegooid vanwege de gezondheidssituatie van koningin Elizabeth (96). De Britse nieuwszender staat donderdag volledig in het teken van de toestand van de koningin.

De zender brengt het laatste nieuws, onder meer live vanaf Buckingham Palace in Londen. Koningin Elizabeth wordt momenteel onder medisch toezicht gehouden, omdat artsen zich zorgen maken om haar gezondheid, zo meldde Buckingham Palace. De 96-jarige koningin verblijft momenteel in het Schotse Balmoral Castle, haar vakantieverblijf. 

Britse media melden dat prins Charles, Camilla en prins William naar Balmoral zijn afgereisd om de koningin te bezoeken. Hun woordvoerders hebben dit ook bevestigd. Ook Harry en Meghan en haar dochter Anne zijn onderweg.

Gezondheid koningin Elizabeth ernstig verslechterd
Lees ook

Gezondheid koningin Elizabeth ernstig verslechterd

In ons land gaat de NOS live wanneer koningin Elizabeth komt te overlijden. Een woordvoerder van de omroep laat aan het ANP weten dat alles klaarstaat.

Elizabeth kampt al enige tijd met gezondheidsklachten. Zo is ze slecht ter been en loopt daarom al langere tijd met een wandelstok.

Lees meer over
Koningin Elizabeth II