herstel

Moeder Wesley Sneijder krijgt laatste chemo: 'Ben trots op je'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Moeder Wesley Sneijder krijgt laatste chemo: 'Ben trots op je'
RTL

Het is flink schrikken voor de familie Sneijders wanneer ze er in mei achter komen dat Sylvia Sneijder, de moeder van oud-profvoetballer Wesley (38), een tumor heeft. Vandaag laat haar andere zoon Rodney (31) op Instagram weten dat haar laatste chemo plaatsvindt. 'Ik ben enorm trots op je', schrijft hij onder een foto van zijn moeder die in een ziekenhuisbed ligt.

"Nu de tijd en ruimte nemen om te bouwen aan je herstel"

Sylvia komt er in Turkije achter dat ze een longtumor heeft en wordt daarna meteen opgenomen in het ziekenhuis. Rodney laat daarop aan RTL Boulevard laten weten dat zij als familie 'door een hel' heen gaan. Toch spreekt hij ook zijn vertrouwen uit in zijn moeder: "M'n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen." Vandaag schrijft Rodney op zijn Instagram dat Sylvia haar laatste chemokuur ingaat. 

Moeder Wesley Sneijder opgenomen in ziekenhuis met tumor
Lees ook

Moeder Wesley Sneijder opgenomen in ziekenhuis met tumor

Rodney plaatst een foto van zijn moeder en schrijft dat hij trots is en bewondert hoe sterk ze is. 'Ik hou van jou', zo sluit hij zijn bericht af. Ook Sylvia's schoonzus Claudia staat stil bij deze mijlpaal en schrijft: 'Nu de tijd en ruimte nemen om te bouwen aan je herstel!' 

Het ging al een tijdje niet goed met de gezondheid van Sylvia. Ze gaf aan last te hebben van benauwdheid en ademhalingsproblemen. De doktoren dachten eerst dat het ging om bronchitis. In Turkije bleek het echter foute boel te zijn.

Sylvia Sneijder in de Instagram Stories van zoon Rodney Sneijder© Instagram: @rodneysneijder
Sylvia Sneijder in de Instagram Stories van zoon Rodney Sneijder
Sylvia Sneijder in de Instagram Stories van Claudia Sneijder© Instagram: @claudia_sneijder
Sylvia Sneijder in de Instagram Stories van Claudia Sneijder

Intussen doet Wesley er van alles aan om het hart van zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau terug te winnen:

Lees meer over
Wesley Sneijder