wijnfluencer

Dries Roelvink verandert leven van Spaanse barman met TikTok-video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDries Roelvink verandert leven van Spaanse barman met TikTok-video
RTL

Dries Roelvink (63) heeft het de afgelopen zomer maar druk gehad tijdens zijn vakantie in Marbella. De zanger laat zijn TikTok-volgers meegenieten van zijn tripje langs de Costa del Sol. Zo deelt Dries iedere avond een filmpje waarin hij zijn wijnproef-kwaliteiten toont. Eén video scoort zelfs 23 miljoen views en dat heeft ook voor de Spaanse barman die in de video figureert grote gevolgen.

"De man van 23 miljoen views"

Dries' wijnproeffilmpjes vinden sowieso al gretig aftrek op het internet, maar zijn video met de Spaanse ober Alvaro Canca is pas écht een grote hit. 'De man van 23 miljoen views', schrijft Dries onder een foto waarop hij met de ober poseert. De video is al een paar weken oud, maar wijninfluencer Dries besluit Alavaro na zes weken weer op te zoeken in Marbella. Daar blijkt dat Dries niet alleen met zijn muziek het leven van mensen weet te veranderen, want hij maakt dankzij zijn social media-skills ook in Alvaro's leven een significant verschil. De Spanjaard heeft namelijk aan Dries laten weten dat de video veel teweeg heeft gebracht. ''Dries, mijn leven is veranderd', zei hij me net', aldus Dries zelf.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Brengt Dries Roelvink eigen wijn op de markt?
Lees ook

Brengt Dries Roelvink eigen wijn op de markt?

In welk opzicht dat dan precies is, deelt de zanger helaas niet met zijn volgers. Hieronder bekijk je Dries' levensveranderende TikTok met Alvaro terug. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Dries Roelvink