treurig

Zoektocht naar chihuahua Paris Hilton na 18 dagen gestaakt: 'Ze is er kapot van'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZoektocht naar chihuahua Paris Hilton na 18 dagen gestaakt: 'Ze is er kapot van'
RTL

Een bittere pil voor Paris Hilton (41): de politie in Hollywood heeft de grootse speurtocht naar haar chihuahua Diamond Baby moeten staken. Experts zijn van mening dat kleine viervoeter is aangevallen door een hongerige coyote en op die manier aan een tragisch einde is gekomen.

"Ze is er kapot van"

Iemand die nauw betrokken is bij het onderzoek vertelt aan The Mail on Sunday dat er 'een enorme speurtocht' is geweest naar Diamond Baby. "Maar we hebben geen enkele waarneming gehad. Meestal zijn er in een geval als dit meerdere waarnemingen als een hond los rondloopt. Als Diamond Baby was ontvoerd, hadden we inmiddels een losgeldeis verwacht. Maar er is niet gebeld. Het is heel triest, maar Paris komt tot de conclusie dat ze Diamond Baby misschien nooit meer zal zien. Ze is er kapot van."

Paris Hilton roept hulp van paranormaal begaafden in voor vermiste hond
Lees ook

Paris Hilton roept hulp van paranormaal begaafden in voor vermiste hond

Paris had er heel wat voor over om haar hondje weer terug te vinden. Zo beloofde ze degene die Diamond Baby terug naar huis bracht eerder een vergoeding van maar liefst 10.000 dollar. Helaas heeft ze daar haar hondje dus niet mee teruggekregen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Paris Hilton