kinderwens

GTST-ster Bertrie Wierenga wil graag kinderen met grote liefde Dorian Bindels

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGTST-ster Bertrie Wierenga wil graag kinderen met grote liefde Dorian Bindels
RTL

Naast collega's op de set van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zijn Bertrie Wierenga (32) en Dorian Bindels (30) ook partners. De tortelduifjes zijn al ruim twee jaar dolgelukkig samen. Het is dan ook niet zo gek dat ze al nadenken over de volgende stap in hun relatie. Bertrie vertelt in 'Vriendin' openhartig over hun kinderwens.

"Ik ben wel bijna 33 en die biologische klok begint dan toch te tikken"

De actrice onthult dat ze regelmatig kletsen over het krijgen van kinderen samen. Zo vertelt Bertrie dat ze 'zeker' wel een kindje willen. Hoewel ze geen haast heeft, weet de actrice niet of ze het nog langer moet uitstellen. "Het maakt mij niet uit wanneer, maar ik ben wel bijna 33 en die biologische klok begint dan toch te tikken, of ik het nou wil of niet." 

GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zochten naar juiste balans werk en privé
Lees ook

GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zochten naar juiste balans werk en privé

Hoewel Bertrie zich nu geen leven zonder haar grote liefde meer kan voorstellen, vertelt ze dat ze hem niet gelijk leuk vindt. Ze gaan 'moeizaam' met elkaar om en er is sprake van 'een soort afstoten en aantrekken'. Dat heeft achteraf gezien een logische verklaring volgens de actrice: "Waarschijnlijk omdat we al voelden dat er meer zou kunnen zijn. Dat was eng en daarom stootten we elkaar af. Hij deed dat trouwens iets meer dan ik: meisjes plagen, kusjes vragen."

Al gauw blijkt dat de twee echt niet meer om elkaar heen kunnen. Na een paar dates zwichten de acteurs voor elkaar. "We spraken uit dat we verliefd op elkaar waren en toen was er geen ontkomen meer aan. We werden allebei knalrood. We vlogen elkaar in de armen en hebben elkaar nooit meer losgelaten.”

Lees meer over
Bertrie WierengaDorian Bindels