het is de waarheid

Leontine Ruiters legt uit hoe ze gekoppeld is aan nieuwe vriend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLeontine Ruiters legt uit hoe ze gekoppeld is aan nieuwe vriend
RTL

Het nieuws dat Leontine Ruiters (54) opnieuw gelukkig is in de liefde domineert momenteel de showbizzwereld. Ze heeft haar geluk gevonden bij multimiljonair John Huiberts, die ze via een gemeenschappelijke vriendin tegen het lijf is gelopen. Op de verjaardag van die vriendin, Merel genaamd, vertelt Leontine ook hoe ze precies is gekoppeld.

"Toen hebben wij het over een date gehad voor mij"

"We gaan het vertellen", zegt Leontine vanuit een restaurant, in een Instagram Story van haar vriendin Merel. "Wij zaten hier buiten, weet je nog? En toen waren er mannen bezig, met enorme herrie, aan de weg. Toen hebben wij het over een date gehad voor mij. Want zij heeft mij gekoppeld", aldus een blije Leontine.

Merel, dan nog blijer: "Nu zitten we hier weer en zitten we vol vlinders!" Volgens Leontine zíj́n Merel en zijzelf ook echt vlinders. "Dat zijn wij, wij zijn vlinders." Merel bevestigt dat. "Ja, wij zijn ook twee vlinders. Hoe leuk is dat?"

Wie is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters nu precies?
Lees ook

Wie is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters nu precies?

De nieuwe vlam van Leontine bevestigde dinsdag aan RTL Boulevard dat de twee 'elkaar aan het ontdekken' zijn. "En dat is heel fijn en leuk", aldus John.

Benieuwd naar wie de nieuwe vlam van Leontine nou eigenlijk precies is? Het antwoord op die vraag krijg je in onderstaande video, waarin je alles ziet over John.

Leontine trouwde in 1998 met Marco Borsato. Na een aantal affaires strandde hun huwelijk in 2020. Toch vielen de twee in 2021 opnieuw voor elkaar. Na de misstanden rondom The voice of Holland, waarbij de zanger wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zou Leontine opnieuw een punt achter hun relatie hebben gezet. Nu ze aan het daten is met John lijkt een verzoening met Marco voorgoed van de baan.

Lees meer over
Leontine Ruiters