Echte Meisjes In De Jungle

Volgers Channah Koerten in de war na post 'vanuit jungle': 'Zonder telefoon?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVolgers Channah Koerten in de war na post 'vanuit jungle': 'Zonder telefoon?'
RTL

Channah Koerten, Gaby Blaaser, Louisa Janssen, 'Bachelor'-deelneemster Diva, Janice Blok, Michella Kox, Jill Goede, 'Ex On The Beach'-sterren Lena en Esmée, influencer Kelly Heruer en 'Temptation Island'-sterren Fabiola en Annebel. Die reeks namen blaast samen nieuw leven in het format 'Echte Meisjes In De Jungle'. De draaidagen zijn al van start gegaan, maar de volgers van Channah snappen niet helemaal hoe zij dan nog actief is op social media.

"Hoe is dit gepost?"

In Echte Meisjes In De Jungle, dat bijna tien jaar geleden voor het laatst te zien was, gaan verschillende Nederlandse sterren met elkaar de strijd aan in de wildernis. Momenteel zijn de twaalf dames in het buitenland aan het draaien voor het programma.

Deelneemster Channah deelt op Instagram dat ze voor haar vertrek nog snel een haarband heeft gescoord op het vliegveld. Ook schrijft ze dat ze ondertussen in de jungle zit 'zonder' haar kinderen, 'de lieve mensen' om haar heen én zonder haar telefoon. 'Overleven in de jungle met water, rijst en een grote groep meiden. Hoelang denken jullie dat ik dit ga volhouden?'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bevestigd: Echte Meisjes In De Jungle komt terug
Lees ook

Bevestigd: Echte Meisjes In De Jungle komt terug

Niet lang, denkt een scherpe volger: 'Je kan wel een Insta-post doen, dus ik gok dat je alweer thuis bent.' Ook anderen snappen niet hoe de influencer nog foto's kan plaatsen als ze zonder mobieltje in de jungle zit. 'Hoe post je dit? Zonder telefoon', schrijft een volger sceptisch onder haar kiekje. En zo zijn er nog meer reacties die haar wijzen op haar eigen woorden 'zonder telefoon'.

RTL laat aan ons weten dat de social media-kanalen van de dames door 'het thuisfront' is overgenomen. Channah zit dus, als het goed is, nog steeds tussen alle reptielen - en de elf andere vrouwen - in de jungle. 

Wanneer Echte Meisjes In De Jungle bij Videoland te zien is, is niet bekend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Channah KoertenEchte Meisjes in de Jungle