een nieuw begin

Famke Louise en Denzel hinten op tweede seizoen realityserie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @famkelouise_Famke Louise en Denzel hinten op tweede seizoen realityserie
RTL

Famke Louise (23) en haar vriend Denzel Slager (29) hebben aanstaande vrijdag groot nieuws. Het koppeltje maakt zijn volgers alvast lekker op Instagram: 'Wij kunnen niet wachten!'

"Wij kunnen niet wachten!"

Hoewel de twee hun fans nog even laten gissen, lijkt het erop dat de zangeres en het model aanstaande vrijdag een tweede reeks van hun Videoland-realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin aankondigen. Hoewel de tekst op de bijgevoegde foto nogal wazig is, kunnen we toch duidelijk het getal 2 onderscheiden.

Ook in de comments zijn fans zeker van hun zaak. Al zijn er ook meer... creatievere antwoorden. 'Jullie gaan samen naast Nina en Bing zitten in de Rozenboom. Dat gaat er gebeuren', zo laat iemand bijvoorbeeld achter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Famke Louise en Roddelpraat op 27 oktober weer voor de rechter
Lees ook

Famke Louise en Roddelpraat op 27 oktober weer voor de rechter

Denzel gaf in de Belgische media eerder al aan open te staan voor een vervolg: "Dit is seizoen één, dus wie weet volgt er nog meer. Onze focus ligt nu vooral op de baby. We moeten er eerst voor zorgen dat alles voor en na de geboorte goed gaat met de kleine. In de toekomst zien we wel of er een seizoen twee komt. Het zou ook leuk zijn om dit later terug te kijken met de kleine."

In het eerste seizoen van de Videoland-realityserie staat de zwangerschap en geboorte van hun eerste kindje centraal. Ook zien kijkers hoe hun zoektocht naar een nieuwe woning verloopt en spreken de twee openlijk over hun carrièreplannen.

Het eerste seizoen van Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is terug te kijken bij Videoland.

Lees meer over
Famke LouiseDenzel SlagerVideoland