als de kat van huis is

Jarige Bas Muijs in zonnetje gezet door GTST-collega's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJarige Bas Muijs in zonnetje gezet door GTST-collega's
RTL

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen - of in dit geval: je collega’s. De cast van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is deze vrijdagochtend al erg vroeg van de partij om Bas Muijs een fijne 46ste verjaardag te wensen.

"M'n collega’s begonnen vandaag al om zeven uur met mijn verjaardag"

Op zijn Instagram deelt de jarige Bas een foto van zichzelf waarop hij versierd is. 'M'n collega’s begonnen vandaag al om zeven uur met mijn verjaardag', schrijft de acteur erbij. Uitpakken, dat kunnen ze bij GTST wel. Niet alleen Bas ziet er feestelijk uit, ook zijn kleedkamer is versierd met slingers en ballonnen.

Voor de soapster is het alleen nog een beetje vroeg om met zijn leeftijd geconfronteerd te worden. Hij schrijft: 'Ik moest er nog even inkomen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bas Muijs doet met nieuwe look aan andere bekendheid denken
Lees ook

Bas Muijs doet met nieuwe look aan andere bekendheid denken

Naast een bedankje heeft Bas ook nog een verrassing voor zijn lieve collega’s: taart! Of eigenlijk: een Haagse Kakker, een echte Haagse specialiteit.

De acteur keerde onlangs voor de vijfde keer terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zijn comeback in Neerlands bekendste soapdorp stond al eerder op de planning, maar werd uitgesteld door gezondheidsproblemen. 

Lees meer over
Bas Muijs