Jinek uitsteken

Glennis Grace schuift aan in Jinek om verhaal te doen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace schuift aan in Jinek om verhaal te doen
RTL

Glennis Grace (44) is dinsdagavond te gast in 'Jinek' om aan tafel bij Eva Jinek (44) haar verhaal te doen nadat ze afgelopen februari in opspraak komt vanwege een uit de hand gelopen ruzie in een filiaal van supermarkt Jumbo in Amsterdam.

Glennis wordt verdacht van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade. Na het incident heeft de zangeres drie dagen vastgezeten op het politiebureau. Volgende week staat ze voor de rechter in Amsterdam.

De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor het geweld in Jumbo. Naast Glennis gaat het om twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam, een man van 27 jaar uit Purmerend en een man van 50 jaar uit Loenen aan de Vecht. De twee minderjarigen moeten op 27 oktober 2022 voor de kinderrechter komen.

OM klaagt Glennis Grace ook aan voor bedreiging
Lees ook

OM klaagt Glennis Grace ook aan voor bedreiging

De zangeres biedt begin april excuses aan voor het incident in een video op Instagram. Dinsdagavond reageert ze in de uitzending van Jinek op alles wat er toen is gebeurd en kijkt ze vooruit naar de rechtszaak.

De uitzending van Jinek met Glennis Grace is vanavond om 22.00 uur te zien bij RTL4.

Lees meer over
Glennis GraceEva JinekJinek