opmarklelijk

'Assistent Meghan maakte stennis om privé-tafel in luxe restaurant'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Assistent Meghan maakte stennis om privé-tafel in luxe restaurant'
RTL

Steeds vaker duiken er verhalen op over hertogin Meghan (41) die erop wijzen dat de hertogin van Sussex een behoorlijke diva zou zijn. Een voormalig maître van een exclusief restaurant in New York doet in zijn boek uit de doeken dat Meghan veel noten op haar zang heeft.

"Ik kan me echt niet druk maken om de date van prins Harry"

De maître, Michael Cecchi-Azzolina, deelt in zijn memoires Your Table Is Ready: Tales of a New York City Maître D', een anekdote over de hertogin van Sussex. Van het boek is een voorpublicatie verschenen bij de Britse tabloid The Sun.

Michael schrijft dat Meghans assistente belt om een tafel te boeken en dat ze eenmaal in het restaurant nijdig wordt, omdat er geen privé-tafel beschikbaar is. "Bent u zich ervan bewust dat mijn gast aan het daten is met prins Harry en een hertogin wordt? U hebt geen privéruimte voor ons om te wachten?" zou de assistent van Meghan volgens de voormalig maître gezegd hebben.

Oud-collega haalt uit naar Meghan: 'Nooit als bimbo behandeld'
Lees ook

Oud-collega haalt uit naar Meghan: 'Nooit als bimbo behandeld'

Volgens de auteur is zijn eerste impuls om in lachen uit te barsten. "Ik kan me echt niet druk maken om de date van prins Harry en gezien de aandacht die haar assistente trok van de mensen aan de bar, de rest daar ook niet. Wij kregen de meest machtige mensen ter wereld in ons restaurant - niemand maakt zich druk om Meghan."

Dit najaar wordt een documentaire over het leven van Meghan en Harry verwacht. Daarin gaan de Sussexes onder andere dieper in op hun relatie met elkaar. In de video hieronder krijg je een voorproefje.

Lees meer over
Meghan Markle