masker af

Loretta Schrijver verklapt opvallend detail over The Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenLoretta Schrijver verklapt opvallend detail over The Masked Singer
RTL

Loretta Schrijver (66) staat door haar aanstekelijke lach achter de jurydesk van 'The Masked Singer' inmiddels bekend als een van de grootste giechelkonten van televisieland. Toch had het niet veel gescheeld of we hadden Loretta's gezellige lach nooit gehoord. Dat onthult het vrolijke jurylid in gesprek met 'Veronica Superguide'.

"In het begin heb ik geen idee en aan het einde? Eigenlijk ook niet"

Loretta is in eerste instantie namelijk gevraagd als kandidaat, dus niet als jurylid. Hoewel het haar 'superleuk' leek om mee te doen, omdat ze dan zangles zou krijgen, is het er niet van gekomen. Toen is ze gevraagd als panellid. "Dat leek me enig! Thuis op de bank dacht ik namelijk al vaak: iedereen vindt iets en ik eigenlijk ook wel. Ik wil ook weleens ergens mijn mening ventileren."

Startdatum nieuw seizoen The Masked Singer bekend
Lees ook

Startdatum nieuw seizoen The Masked Singer bekend

Na drie succesvolle reeksen is Loretta nog steeds van de partij, net als Carlo Boszhard, Gerard Joling en Buddy Vedder. Wat is dan het geheim achter haar succes? "Ik vertel gewoon wat ik mooi, lelijk, goed of niet goed vind. Ik heb het nog steeds niet door, maar er gebeurt ook zo veel op de vloer. In het begin heb ik geen idee en aan het einde? Eigenlijk ook niet."

Al drie seizoenen zit Loretta naast Carlo, die ze haar 'leermeester' noemt, omdat hij volgens haar 'een programmamaker pur sang' is. "En ik zit ernaast als een onbevangen Alice in Wonderland. Ik kijk nog steeds met verbazing naar dat sprookje dat zich op het podium voor me ontvouwt. We weten allemaal dat we een vrolijk programma maken, dus we spelen niet alsof ons leven ervan afhangt."

Vanaf 4 november is het vierde seizoen van The Masked Singer te zien bij RTL 4.

Lees meer over
Loretta SchrijverThe Masked Singer