boer vindt vrouw

BzV-boer Hans en Annette geven hartverwarmende relatie-update

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Linelle DeunkBzV-boer Hans en Annette geven hartverwarmende relatie-update
RTL

Na een vruchtbaar seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' rijst de vraag: zijn paardenfokker Hans (70) en Annette nog net zo verliefd als tijdens en vlak na de opnames van het programma?

"Ik heb voor Hans geschreven, niet voor wat hij bezit of heeft"

Op papier lijkt Annette in eerste instantie niet de ideale match voor Hans, maar het neemt niet weg dat ze nog steeds gek is op haar nieuwe partner. "Ik heb daar best over nagedacht. Tijdens de speeddate werd de vraag gesteld door een van de dames: 'Ben jij een paardenmeisje?' Ik zeg: 'Nee.' 'Wat doe je hier dan?' werd er gelijk gezegd. Huh? Maar ik heb voor Hans geschreven, niet voor wat hij bezit of heeft", legt Annette uit in onderstaande video.

"Ik ben verliefd geworden op Hans. Het maakt niet uit over hij een varkensboer is. Of dat hij paarden of koeien [houdt]. Ik ben heel erg verliefd op hem, dus het maakt mij helemaal niet uit." Waarna ze Hans een kus op de wang geeft en benadrukt dat ze 'heel gelukkig' met hem is. Met een korte 'ik ook' laat Hans weten dat de gevoelens nog altijd wederzijds zijn. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Annette bij Boer zoekt Vrouw-boer Hans ingetrokken op de boerderij
Lees ook

Annette bij Boer zoekt Vrouw-boer Hans ingetrokken op de boerderij

Sinds kort woont het koppel ook samen, waardoor Annette niet alleen de sleutel tot Hans' hart bezit, maar ook die van de boerderie. "We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn", aldus Hans.

Boer Geert Jan, bekend van het 2020-seizoen, heeft inmiddels ook de liefde gevonden:

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw