b&beetje goed nieuws

Art Rooijakkers terug als presentator in B&B Vol Liefde: De Aftrap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeArt Rooijakkers terug als presentator in B&B Vol Liefde: De Aftrap
RTL

Goed nieuws voor fans van 'B&B Vol Liefde', want Art Rooijakkers (46) is weer van de partij in het nieuwe seizoen. Hij presenteert de aflevering waarin potentiële kandidaten van de derde reeks zich voorstellen. Dat laat RTL weten.

Op 29 december stellen, voorafgaand aan het derde seizoen, de nieuwe B&B-eigenaren zich voor in B&B Vol Liefde: De Aftrap. De nieuwe mogelijke deelnemers vertellen naar welke partner ze op zoek zijn om samen aan het liefdesavontuur van hun leven te beginnen.

Aan Art de eervolle taak om bij een aantal potentiële kandidaten op bezoek te gaan om meer te horen over hun zoektocht naar de liefde en hun B&B. Het is nog niet bekend of hij ook het reguliere seizoen presenteert.

Art Rooijakkers vreesde afgelopen jaar voor einde carrière
Lees ook

Art Rooijakkers vreesde afgelopen jaar voor einde carrière

Art moest het tweede seizoen van B&B Vol Liefde aan zich voorbij laten gaan wegens stemproblemen. Nadat hij door een ernstige zwelling op zijn stemband zijn stem kwijtraakte, vreesde Art zelfs voor zijn carrière. "Als praten je beroep is en je stem valt weg, wie ben je dan nog? Ik hou van communiceren, van vragen stellen, ik ben graag ad rem. Wat blijft daarvan over als je nauwelijks nog verstaanbaar bent?" zei hij in de Volkskrant. 

De slagingskans is met de tweede reeks van het programma behoorlijk toegenomen. Astrid en Harmjan zijn inmiddels zelfs verloofd:

B&B Vol Liefde: De Aftrap is op donderdag 29 december om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lees meer over
Art RooijakkersB&B Vol liefde