niet langer stiekem doen

Vonk tussen Maan en Goldband-frontman Karel sloeg over in studio

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

De vonk tussen Karel Gerlach (29) van Goldband en Maan (25) slaat over in de studio, dat vertelt de zangeres donderdag in het radioprogramma 'De 538 Middag met Frank'. Goldband en Maan hebben donderdag hun eerste nummer samen uitgebracht, genaamd 'Stiekem'.

"Ik was bezig met een album en wilde hun er graag op hebben"

De zangeres stelt een keer voor aan de band om samen de studio in te gaan en te kijken wat eruit zou komen. "Ik was bezig met een album en wilde hun er graag op hebben", vertelt Maan de Steenwinkel, zoals de artiest voluit heet, bij het radioprogramma van radio-dj Frank Dane.

Goldband razend enthousiast over nominatie MTV EMA Award: 'Genieten'
Lees ook

Goldband razend enthousiast over nominatie MTV EMA Award: 'Genieten'

Eenmaal in de studio ontstaat het liedje. "En wat meer", lacht Maan in de uitzending. Toch wil ze liever niet te veel over haar relatie kwijt. "Dit soort dingen zijn ook privé en aan jezelf om uit te zoeken en te ontdekken."

Het nieuwe lied gaat over twee mensen die naar elkaar verlangen. Maar, stelt Maan bij de middagshow: "Niet per se over ons."

Karel bevestigde in augustus, nadat de zangeres tijdens het optreden van zijn band op Lowlands als verrassing had meegezongen met het lied 'Ik Haat Je', dat ze aan het daten zijn. "Ik ben verliefd", vertelde hij toen aan het ANP.

Lees meer over
MaanGoldband