What do you mean?

Selena Gomez: 'Breuk met Justin Bieber beste dat me is overkomen'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSelena Gomez: 'Breuk met Justin Bieber beste dat me is overkomen'
RTL

Selena Gomez (30) is bijzonder openhartig over haar relatie met Justin Bieber in haar nieuwe documentaire 'Selena Gomez: My Mind & Me'. De zangeres noemt de relatiebreuk met Justin 'het beste dat haar ooit is overkomen'.

"Ik voelde me gekweld door een relatie uit het verleden die niemand wilde loslaten"

In de documentaire haalt Selena haar hit 'Lose You To Love Me' aan, die in 2019 verscheen na haar breuk met Justin. "Het gaat over meer dan een verloren liefde. Het gaat erover dat ik leer om voor mezelf te kiezen, voor het leven." Selena en Justin hadden een knipperlichtrelatie die duurde van 2012 tot 2018. Kort nadat de twee voorgoed uit elkaar gingen, trouwde Justin met Hailey Baldwin.

Selena Gomez worstelde jarenlang met suïcidale gedachten en psychoses
Lees ook

Selena Gomez worstelde jarenlang met suïcidale gedachten en psychoses

De actrice zegt dat de breuk tussen haar en Justin 'heel erg openbaar' was. Ook in de tijd daarna voelde ze zich niet op haar gemak. "Ik voelde me gekweld door een relatie uit het verleden die niemand wilde loslaten." Selena zegt dat ze het 'ergst mogelijke liefdesverdriet ooit' heeft doorstaan. "Maar ik denk gewoon dat dat moest gebeuren en uiteindelijk is het het beste dat me ooit is overkomen", besluit Selena.

Lees meer over
Selena GomezJustin Bieber