Oops

Britney Spears wil nog geen biopic: 'Ben nog niet dood!'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney Spears wil nog geen biopic: 'Ben nog niet dood!'
RTL

Als het aan Britney Spears (40) ligt, wordt er voorlopig nog geen biografiefilm over haar gemaakt. 'Ik hoor dat mensen films over mijn leven willen maken... gozer, ik ben nog niet dood!' schrijft de zangeres in een bericht op Instagram.

"Ik hoor dat mensen films over mijn leven willen maken"

De zangeres lijkt met haar bericht te reageren op uitspraken van Millie Bobby Brown. Die zei in een recent interview met Drew Barrymore dat zij graag Britney zou willen spelen in een biopic. "Ik zou graag een bestaand persoon willen spelen, en voor mij is dat Britney", stelde Brown. "Ik ken haar niet, maar als ik naar foto's van haar kijk heb ik het gevoel dat ik haar verhaal op de juiste manier zou kunnen vertellen."

Britney Spears kampt met zenuwschade door zuurstoftekort in hersenen
Lees ook

Britney Spears kampt met zenuwschade door zuurstoftekort in hersenen

In afgelopen jaren werden wel al enkele documentaires gemaakt over Britney, waaronder Framing Britney Spears. Die liet onder meer zien hoe de media met de zangeres omging in haar jongere jaren. De film gaat daarnaast over de zenuwinzinking van Britney in 2007, waarna ze in 2008 onder volledige curatele van haar vader Jamie kwam te staan. Aan die curatele kwam eind 2021 een einde.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Britney Spears