Lucky Luuk

Luuk Ikink en zijn vrouw Simone Wijnands verwachten derde kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Babynieuws! Luuk Ikink (39) en zijn vrouw Simone Wijnands krijgen een derde kindje. Luuk heeft het heugelijke nieuws zojuist met zijn collega’s gedeeld in de uitzending van RTL Boulevard.

"Simone is in verwachting van ons derde kindje"

Hij vertelde zojuist bij het bespreken van de Instagram-foto's van sterren: "Dit zijn Simone en ik. Deze foto hebben we gemaakt toen we onze achtweken-echo hadden." De hele studio schrikt van het nieuws. "We mogen het vanaf vandaag vertellen. Simone is in verwachting van ons derde kindje." 

Zijn vrouw Simone plaatst op Instagram de volgende tekst bij een foto van zichzelf in de wind: 'Het waaide nogal hard, zoals je ziet. Ook weer niet zó hard dat ik mijn buik moest vasthouden hoor. Nee, dat is gewoon om te laten zien dat daar dus, as we speak, een mini-mens heerlijk in ligt rond te dobberen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Luuk Ikink vertelt over eerste ontmoeting met zijn vrouw Simone
Lees ook

Luuk Ikink vertelt over eerste ontmoeting met zijn vrouw Simone

Luuk en Simone hebben al twee kinderen: Lieuwe van 7 en Jelka van 4. Jelka is net begonnen op de basisschool en dus was de rust een beetje teruggekeerd in huize Ikink-Wijnands. Binnenkort zitten ze weer in de luiers.

Er is een heuse babyboom gaande bij RTL Boulevard. Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje en een dolgelukkige Vivienne van den Assem liet vorige week aan ons weten dat zij dochtertje Anouk heeft mogen verwelkomen.

Lees meer over
Luuk Ikink