voor 'n prikkie

Miljuschka Witzenhausen eerlijk over 'noodzakelijke' botox

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiljuschka Witzenhausen eerlijk over 'noodzakelijke' botox
RTL

Miljuschka Witzenhausen (37) is één van de vele (bekende) Nederlanders die regelmatig naar de botoxdokter gaat voor een paar injecties. Al doet ze het niet om cosmetische redenen, zo is te zien in een filmpje op haar Instagram Stories.

"Als het na drie maanden is uitgewerkt, ga ik weer kruipend over de grond"

De tv-kok heeft zo'n last van migraine dat botox haar redder in nood is. Terwijl ze in de maquillage zit, vertelt ze haar visagist er meer over. "Ik laat steeds botox spuiten tegen migraine. Ja, dat is echt fantastisch", zegt Miljuschka, waarna ze wijst naar de plekken waar ze botox krijgt: haar kaken, slapen, hoofd en achterhoofd. "Als het na drie maanden is uitgewerkt, ga ik weer kruipend over de grond."

Ondanks dat Miljuschka fan is van de pijn verlichtende spuitjes, gaat het ook weleens mis. Zo vertelt ze over de keer dat ze aan de 'ene kant iets meer hebben gespoten'. "Iedere keer als ik lachte had ik een scheve mond. Dus ik dacht: wat is er met me aan de hand?"

Miljuschka Witzenhausen aan de beterende hand: 'Voor het eerst weer op kantoor'
Lees ook

Miljuschka Witzenhausen aan de beterende hand: 'Voor het eerst weer op kantoor'

Ondanks de liefde voor botox hekelt Miljuschka wel alle facelifts in en buiten Hollywood. Ze noemt bekende sterren als Jennifer Aniston en Jennifer Lopez in het bijzonder. Dat zij het schoonheidsideaal vormen voor de rijpere vrouw gaat er bij haar niet in. "Heb je die shoots van hen gezien? Sorry, wat is dat nou weer? Dat we weer opeens tot ons 53ste ook zo eruit moeten zien. Dat kan toch niet?" 

Onlangs stal Miljuschka de show in The Masked Singer. Maar hoe wist ze haar deelname eigenlijk geheim te houden? 

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen