b&begin opnieuw

Caroline uit B&B Vol Liefde hint op B&B-avontuur in het buitenland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLCaroline uit B&B Vol Liefde hint op B&B-avontuur in het buitenland
RTL

Caroline, bekend van het eerste seizoen van 'B&B Vol Liefde', wil opnieuw op avontuur in het buitenland. Nadat ze het hoofdstuk Oostenrijk heeft afgesloten, heeft ze haar hart - net als hond Roosje - aan Zweden verpand. Daar hoopt ze in de toekomst een bed and breakfast te openen.

"Ik ga jullie meenemen tijdens mijn zoektocht de komende dagen"

In haar Instagram Stories deelt Caroline een video waarin te zien is dat ze samen met hondje Roos aan het wandelen is. Ze heeft namelijk leuk nieuws. "Ik loop momenteel door Zweden," verklapt ze, "want ik ben aan het ontdekken of ik hier misschien weer een gastenverblijf wil starten. Ik mis de natuur heel erg, maar ik ben ook nog in Nederland aan het kijken."

Caroline houdt haar opties open, maar ze ziet het zeker zitten om naar Zweden te emigreren. "Het is hier natuurlijk prachtig en de huizenprijzen zijn ook wat leuker. Ik ga jullie dus meenemen tijdens mijn zoektocht de komende dagen naar wellicht een nieuw gastenverblijf."

Hier kennen Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde elkaar al van
Lees ook

Hier kennen Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde elkaar al van

Caroline sloot in de zomer van 2021 noodgedwongen de deuren van haar bed and breakfast in Oostenrijk. Door de coronacrisis was het niet langer rendabel om haar lodge te runnen, waarop ze besloot om afscheid te nemen van haar geliefde plek. 

Benieuwd hoe het verder met Caroline en haar plannen gaat? Ze onthult het in onderstaande video. 

Lees meer over
B&B Vol liefde